Sarah Deppe & Timothé Chams Yadollahi

Out of time

Sarah reageert met haar dansbewegingen op de elektronische loops die Timothé haar voorstelt en vice versa. Tijdens hun samenwerking proberen beide artiesten automatisme in te perken door ruimte te laten voor improvisatie. Op die manier verhogen ze de wisselwerking tussen muziek en dans en confronteren ze verschillende sferen met elkaar.

 

Dance : Sarah Deppe – Music : Timothé Chams Yadollahi – Costumes : Alban Ovanessian

‚Äč

Deze voorstelling vindt u in het gele, blauwe en paarse parcours.

BIO

Sarah Deppe werd geboren in Lyon in 1994 en begon een opleiding in klassieke en hedendaagse dans aan het Conservatorium van Lille voordat ze in 2013 toetrad tot de Ballet du Nord - Olivier Dubois school, het Nationaal Choreografisch Centrum van Roubaix. In 2016 studeerde ze af in Choreographic Studies in Contemporary Dance. Parallel volgde ze de Dans Bachelor van de universiteit Lille 3. Ze werkte mee aan de herwerking van de solo “Portraits” van Louis Ziegler, een stuk waarbij via dans en stem rond filosofische teksten van Malbranche, Descartes en Pascal gewerkt wordt. Tijdens deze periode werkte ze voornamelijk mee aan choreagrafieën van Meytal Blaranu, Adam Benjamin, Louis Ziegler en Fabrice Lambert. Terwijl ze haar werk in het Brusselse landschap voortzet, werkt ze ook als productieassistente bij Théâtre National de Bruxelles.

 

Timothé Chams Yadollahi werd geboren in Parijs in 1998 en begon op 13-jarige leeftijd met Hip-Hop. Hij specialiseerde zich in Popping en nam deel aan creaties en battles, voordat hij een multidisciplinaire training startte aan de International Dance Academy (Parijs), parallel met zijn studie (Bachelor ES). In 2016 behaalde hij zijn E.A.T. in hedendaagse dans en startte hij bij de Brusselse school voor hedendaagse dans P.A.R.T.S. Hij nam tevens deel aan de nieuwe hip-hop creatie van Emmanuel Gat, geproduceerd door het Théâtre de Chaillot.

Na 5 jaar piano, maakte hij kennis met elektronische muziek, waarbij hij zich nu vooral richt op productie (compositie, mixen). Hij werkt ook aan live-werk (setup hybrid) in opdracht van andere artiesten en bereidt momenteel zijn eerste album voor.

© 2018 by 1030cultuur 02/240 34 34 lwinderickx@schaarbeek.irisnet.be